Träligt

...Ibland känns det bara träligt att ge och försöka utan att få respons. Jag resonerar så att vänskap bygger på ömsesidighet, att båda ska ha ett intresse för att hålla uppe en relation... Det är så tråkigt att det rinner ut i sanden med någon som man tycker om, då ömsesidigheten och intresset plötsligt inte finns...

Träffat Tuva, Johanna och hennes nyfunne Micke!=)

Japp det har jag gjort idag=) Vi åkte till Söderköping och Smultronstället:) Det var najs och vi han det innan de här dumma mörka molnen kom igen...:/
Kul för Johanna att hon hittat en kille =) Han verkade trevlig och de hade tydligen pratat på msn sen några år tillbaka. Imorn ska jag vara barnvakt åt Tuva med =) Det ska bli kul och jag tror att det behövs så hon känner igen mig senare med.

I helgen hade jag Utflyttningsfest=) Det var trevlans och det kom rätt många, även om det inte blev så många som jag tänkt.. Tycker dock det är dålig stil att säga att man kommer och sen inte höra av sig. men men. Utgång blev det med till Platens och Platå =) Blev endel shakeande, men kunde blivit mer. Lollo skulle hem halv 2 och Hanna o hennes vän försvann.. Så jag åkte hem med sista bussen. Men bror och 5-6 andra höll fortfarande igång i min lägenhet =) Och de gick inte förrän 03.40:P..

Nu äre Sims time, och sen ska jag läsa om Lisbeth Salander! Diggar na'!

Måndag och ledigt!

Det är gött äre, som min helg... Man blir lite veckovild när man jobbar mycket. Som härom dagen så satte jag mig vid msn, och bara 5 personer var inloggade vid 21-22. Jag bara va? klockan är inte 8 på morgonen. Men så kom jag ju på att det var lördagskväll och att jag va typ ensam om att sitta själv o tvungen hålla mig nykter;P

Jobbet går rätt bra men det är väldigt tålamodsprövande. När en brukare är i 2 årsåldern i utvecklingen psykiskt och tjatar om och om igen med samma ord. Man blir tokig och inte lika glad efter ett tag, ..vänta, v'änta , vänta, vänta,...sen sen sen sen, sen då? typ så. Men de är ack så mysiga när de vill oxå.

I natt kommer Danne o väcker mig, =) Kul för först skulle han inte komma förrän 25/7. Jag har förövrigt under kvällen pratat med mormor på tele i 20 minuter! Det blir dyrt haha... Och under tiden gjort en ploj-bastkjol i plast. Sedan fick jag rycket och gjorde småkakor som blev smått brända och smaklösa. Trots mkt kakao, kanel och kardemumma haha jag blandar som en galning. Kul med undersökande arbetssätt..
Imorn ska vi halvsova hela dagen och bara mysa:)

puss.

Jobb å sånt

Hopp då har man kommit hem från ännu en grymt skön och trevlig långhelg i Tjeckien med Annika. Det blev en del softa, en del kultur, billig öl och en hel del shopping. Nöjdast är jag med min väska som är en kokosnöt hehe :P lite Crazy sådär. Vi var ute en gång med på en helt okej club där det kändes som det var mest folk från andra ställen än Prag. Vi träffade trevliga tyskar och spralliga tjejer från Mexico samt jobbiga typer från US army:P.. Men de såg ut att ha kommit direkt från LAN, de flesta av dem. Mkt dans och nöje, jag lärde många snusa där tihi, måste föra svensk "kultur" vidare!=)Idag skulle jag jobba 5 timmar men det blev 10 istället eftersom en annan vikarie inte kände sig bra,. Vi gick på bio med brukarna samt käkade på Steves, då är det inte fel att jobba=)!  Vill träffa Lollo snart den lilla lusen, och Olli! Förövrigt är jag redan uppspelt inför min utflyttningsfest! Den kommer bli värd:)

sooo lo0ng suckers