Packa upp och packa ner

Kom hem från en välbehövd långhelg från Halmstad ikväll=). Den bestod av lite shopping, Go-cart (Danne vann, men han varvade mig bara en gång;P) Och så mycket tid på stranden och sköna kvällar. Vissa där det dracks alkoholhaltiga drycker och det blev t.o.m en utgång på lördagen. Det var trevligt men inte för mina fötter som inte alls gillade att vara i mina nya skor.

Imorn blir det till att packa upp grejerna jag hade med mig, samt packa ner vissa av dem igen inför ännu en långhelg av slappa, shoppa och festa med Annika i Prag. Under helgen ska även Radka (en kompis från typ utbyte i högstadiet) och hennes pojkvän följa med ut. Det ska bli kul att träffa henne eftersom senaste gången var i 9an, känns också som mycket välbehövligt att öva på den rostiga engelskan.

Daniel och jag är tillsammans igen men tar det lugnt och känner efter fortfarande om det känns bra. I övrigt är inte världen rättvis och jag blir lite trött på att vara bortprioriterad ibland.

pöss

Måndag igen

japp d äre. Helgen var riktigt trevlig, först var det Lollo som tog studenten=D! Det var trevligt att fira henne trots det kassa vädret, kommer några bilder från det senare! På kvällen drack Cc och jag ett glas vitt för att sedan gå till Danne och kolla på "Patrik 1,5" det var en varm och bra film=)!

På lördagen blev det party-party först grillade jag, Annika, Lollo och Olivia hos mig, sedan bar det av till min kusin Christian som fyllde 25 och hade förfest. Ute började vi på S2, som var rätt trevligt och sen drog vi vidare till Platens! Danne va söt o hämtade oss : )

Vad gäller Dany o mig nu så ses vi lite för att känna om beslutet är rätt..            

Glad

Ikväll kommer drygt halva SoCer och ska grilla med mig i vår sommarstuga vid Roxen! =) Det blir väldigt trevlans. Ska styra med det lite nu o sen bara njuta till kvällen. Imorn ska jag och Kristin fixa Lisens present=) ska bli kul med lite pysslande. Sen ska jag måla =).

Har ju kommit på att hur det än är och blir så gillar jag choklad med nötter och frukt i ;)

puss

felräkning:P

Cykla på 4.05 h för alla som vill veta =) nöjd ändå. Matte har aldrig vart min starka sida.

kisses and hugs

En trevlig helg, en sån som alla önskar

Fredagskvällen blev lugn. Laddande inför Tjejvättern på lördagen, vi laddade med glass med jordgubbar och Talang:P, cicci, mamma, pappa, jag, Gunilla och Björn.

Att cykla var sådär kul i kallt höstväder typ. Det regnade också första 2 milen och då blev man mycket kall. Det torkade iofs ganska bra tills vi va i mål, men tårna var kalla som isbitar då och jag lät de torka i den stundande sol som var då. Fy fan för att cykla på Omberg, det var riktigt jobbigt. Det stod några barn och hejade på också i början av backen, de: Snart är det nerför!
Men det va typ 20 gånger så mycket backe uppför innan man kom ner, jag är riktigt stolt för att jag orkade cykla uppför hela backen, många gick. Jag gick i mål på ca 3 timmar och 40 min (10 mil), är riktigt nöjd eftersom jag cyklade på 4 h förra året då det va 9 mil.

Sedan kom vi hem typ halv fem och jag duscha och la mig en stund för att ladda inför Ciccis fest ggr 3! =) Det blev en riktigt lyckad kväll. Både hemma hos Cicci och ute hade jag jättetrevligt och träffade många kändisar:P. In åkte jag i Skuffen med Jönsson haha, det var galet om något.

Snart kommer lollo hem, och imorn ska hon jag och Olivia gå på stan=) <3

Pissregn!

Nu vill jag vara hos Lollo på Rhodos! Usch och fy för detta!
Hade tänkt att cykla 3 mil eller så men så regnar det massa usch.
Tänkte ja men då simmar jag, ja! Men kommer ner till Simhallen, STÄNGT!
Fan är ju inte ens röd dag vad trött man blir. . Får bli Yoga lr så hemma:/

För övrigt en bra dag, inte vart nere som igår. Vi gratta Johan Zanderholm på Soc som fyller 50, finns ingen som han
så skön människa! Skämtar om typ sex o kiss och bajs hela tiden under fikat och så. Och skrattar alltid högst och längst åt sina egna skämt=) Det är humor,. Gurra skulle gilla honom.
Vi va ute på Vikbolandet och åt Exotisk planka och kladdkaka, det var jättetrevligt och på vägen hem pratade Johan om hur han skulle klättra i sin karriär genom att ta sängvägen, med alla högre chefer på Soc! Då skulle vi få se! Och så skratta han gott:P..

Nu har en annan lite sommarlov då, känns ju inte helt fel i allt elände=)

Sen kommer Annika, då ska vi boka flyg till Tjeckien, om det finns kvar biljetter så att säga!=) 

Måndag med fullt upp!

Praktiken, typ sista dagen på Bogruppen, gick hyfsat och snabbt med eftersom vi sluta 16.00=) Sen dagisstäd 17-19 och nu har jag lagat mat och ska göra 3 kladdkakor nu snart med till avslutningen på praktiken.. det är min extremt spännande kväll. Lite ensamt äre men ska nog ringa mormor sen en sväng , blir hon glad.

Sjukt fint väder med! Nästan så att jag unnar Lollo Rhodos :),.. nästan:P

Regina spektor äger!  för dem som inte visste det! On the radio.


This is how it works...
You're young until you're not
You love until you don't
You try untillyou can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And every one must breath until their dying breath
Now this is how it works
You appear inside yourself
You take the things you like
And try to love the things you took
And then you take that love you make and stick it in to some, someone elses heart, pump in someone elses blood!