Då var det mer hektiska livet igång igen då..

Jajje. Läsa, föreläsningar, dagisstäd hinna med vänner o folk o festa=) Det tär på en , men oj så skoj det är.
Munchen Hoben var jag på i tisdags det va rätt kul, men kunde varit lite bättre musik och vore lite mer skoj om inte allt folk drog typ 23.30.. Men det var inte så konstigt egentligen för hörde efteråt att all öl och cider typ var slut vid 23. Riktigt mkt fylla måste det vart o folk måste verkligén ha hävt i sig.

Jag har nu dragit på mig, en förkylning host*svininfluensan* host. Trots detta är jag jättepepp inför kvällens fin-sittning,. Det ska bli så kul att göra sig i ordning med finkläder o det=). Dock ska jag va utklädd till bil under spexet och den kartongen/bilen kan bli lite otymplig att ta in på Trappan... hm och inte värsta bästa accesoaren till min outfit...:P.. + att jag har rött,blont och mörkbrunt hår nu, inte stilrent nånstans, men kul=)

aja, Det var nog dagens I-landsproblem,... bilder kommer förhoppningsvis upp från detta event inom snar framtid.

Helgen v.33:P

Japp det har varit full fart, har varit konstant aktiv från Onsdagen till Lördagen , jobbat och hållit på att flytta o grejer. Man märker inte hur det tar på en tills förns några dagar efter då man bara vill sova hela tiden.

Var sur på Danne en sväng pga ett litet missförstånd, åh bara kände jävla karlar.. Men så går
det nån timma från det att jag träffan igen så blev jag glad. Vi har haft en riktigt mysig o kär helg=)
Är så glad för hans skull med, att han vet vad han vill och trivs på Karlberg i Sthlm. Fria resor har han
hem på helgerna , det är fint. Det sjuka är att även jag får en fri resa till honom per halvår, då
det är bal eller någon större fest=) Ska bli kul att ha balklänningen igen, ska va vinterbal sen tror jag
.. Det jobbiga är bara att komma i den, måste fan börja springa igen.

Sista dagen på jobbet kändes lite vemodig, men får jag inget jobb där nån dag på flera månader ska jag nog o hälsa på dem nån söndag typ. Jag bjöd på glass, och fick flera kramar av brukarna samt en teckning=). De är så söta. Blir
som ens andra hem, lite som ens andra eller ska jag säga tredje familj:P.

Känner mig inget motiverad till att börja plugga igen imorn,... Det enda som ska bli kul är att träffa kompisarna igen och att festa med dem igen=). Nu väntar Munchen Hoben snart=) ska bli grymt kul.

C'ya

Staaan=)

Är ju lite sådär småsliten efter att ha jobbat jouren då, men det gick bra=). Ooch nu ska jag o träffa Ollistan, shoppa och bowla, det blir grejt det! Det är jag värd ;) !

Sen blire bara nyttigheter. Städa dagis till kvällen, sen hem till Linghem o försöka upp tidigt och cykla båda torsdag o fredag. På torsdag ska jag få flytthjälp av mamma och försöka hinna med att hälsa på mormor. På fredag blir det till att fika med Jonna =) Vilket ska bli såå kul, sjukt länge sen nu. Och därefter jobba från 16 och jour..

Snart börjar plugget igen. .. är inte så värst sugen alltså... : /

5.3.2 och 21.5

Ja,. så är det va. 5 år med Daniel imorn =) (Om man bortser från den månaden vi hade gjort slut.) Igår var det 3 år sedan jag tog mitt körkort ...: ). Och i fredags var det 2:a året som vi kusiner, Lollo, Johan, Fegge , Gurra o Jag hade vår "Hamrafest" på landet. Det var nästan lika fint väder som förra året och kom typ lika mkt folk, det var trevligt och helt klart väärt!!=).  Och nu idag fyller jag 21.5:P grattis till mig;). .. En börjar känna sig lite gammal, ..


Pallar inte riktigt med dagar som denna, jobba 10.45-20.30 plus dagisstäd 20.45-22.15.. söck. En önskar en va ung o rask;D.


pöss


Tokrolig men proppad helg

Japp, så äre. I fredags var jag hos Johanna och Tuva och grattade Tuva som fyller 1 år den 5 aug=). Hon fick en grön och rosa klänning med barbapappa på och ett par rosa leggings till det=). Sedan var det dagisstäd,. Efter städet åkte jag till Emils fest i Ekholmen=) Det var najs, trots att jag blev lite besviken att Gucci dragit precis innan jag kom:P.. Vi spela kubb, jag Emil och en Pernilla i samma lag, först fick vi stryk , men andra gången fick vi övertaget, men precis när det gick som bäst var Pernilla tydligen tvungen att kasta på kungen så vi loosa igen.. Men vann nästan;p

På lördagen blev det jobb på stenåldersgatan 9.00-21.oo, men jag fick sluta vid 20 eftersom jag inte tog rast. Därefter bar det iväg till Johans julfest =) Det var mysigt, men man blev inte jättepepp av "Stilla natt" alltså:P.. men de bytte sen. Glögg, lussekatter och klädd gran, vad mer kan man önska 1 aug?:P.. De flesta skulle ut sen, men för oss panka människor blev det hemmåt , lite mkt dricka vart det och en aningen galet. Så annika och jag tog oss ett dopp i en fontän innan Danne o jag fortsatte mot berga.
Efter det så började jag på mitt pass 11-23+ J det va rätt tufft men vi tog det rätt lugnt och tittade lite film och så. Sen jobbade jag morgon nu då,. 6-9 och snart ska jag till Lingonhemmet o planera inför den stundande "Hamra-festen"=)
Ikväll kommer jag vara trött tidigt ovh sova gott.

pöss