Torsdag o pissregn!

Regn, regn o regn, det var vad min handledare på praktiken lyckades ta med sig hem från Turkiet...:P Suck=). Grattis till alla som springer/sprang Blodomloppet och till mig som planerat att cykla 4 mil.. :P..
Jag fick simma istället, simma 80 minuter i streck, rätt nöjd med mig själv nu=).

Igår va skönt att få prata av sig med Dany, även om det inte blir vi igen så ville jag att han skulle veta att jag har starka känslor förn och att jag tycker det är trist att det blivit som det blivit.. mestadels pga mitt självcentrerade liv.. Det är lätt att vara typ efterklok, eller fatta senare vad man gjorde,. Minimera förhållandet och Daniel ..illa är det..

Aja .. man får ju stå sitt kast. Imorn ska jag oplugga o va mkt duktig! Sen träffa Cicci=)

Tisdag dårå!

Igår käkade jag med Cicci på stan och kollade en sväng med=) Det var väldigt trevligt och sjukt bra väder. Sedan städade jag en sväng och sedan kom Danne o hämtade sina saker. Fattar inte varför det måste vara så jobbigt och att jag måste bli sån, kunde inte sova bara för att jag blivit sentimental innan... suck!

Idag har jag vart på Soc, pluggat hemma och snart kommer en människa från Stångåstaden och ska besiktiga min lägenhet,.. nu- powernap!

Sen cykla 3 mil iaf om det inte åskar , och sen antagligen åka till Gurra o Linn och glo på desperate!
Jenny is in desperate need of company indeed.

Ps. har lagt över bilder nu till datorn som kommer finnas på facebook till helgen iaf har jag lovat mig själv! Ds.


När livet förändras

Hopp då var jag tillbaks här igen:P

Daniel och jag har gjort slut efter 4 år och 9 månader. Det känns sjukt tungt och jag är allmänt ambivalent i mitt beteende och humör. Jag saknar honom, men har svårt att se hur det skulle kunna bli. Någonstans måste man börja att förtränga för att gå vidare men det gör så ont.

Tur att jag har alla fina vänner! Ni är underbara! Och alkoholen:P Den hjälper haha vad illa det låter. Göra dumma saker kanske är den bästa medicinen iaf? vad vet jag..

Festeriåret har också fått sitt slut vilket gör att jag har mer tid, så nu ska jag åter försöka blogga lite mer regelbundet.

Snart ska jag å träna fotboll med Annika med hennes nyfunna korplag=) det ska bli skoj, sen städa dagis suck.