Antiklimax

Japp o så kände man sig pepp på fest,. Men känner sig sviken då man inte får "plats" på festen,.. Vad gör jag till eller från... Men jag fattar väl, vet ju hur det är. Men lämnad typ själv i Linghem en lördagkväll....

Fan hatar att känna mig van att bli sviken. Detta förstärks med av att jag är feg o inte vågar till en annan fest där jag känner han som har den. Men orka anstränga sig för att socialisera när allt känns piss.

Det enda jag är glad över nu att Danne är gullig o hör av sig, samt att jag har en jävla självdisciplin till att springa spåret!=)

Old life

Ja det är jag tillbaka i och det känns inte alls så dåligt=) Gillar Linghem ändå springa i skogen är nåt jag börjat med nu, så skönt o sen typ träna lite vid stockarna hehe gratis och lika bra som gym, hehe kanske inte riktigt men nästan. =) Idag var vi o spelade badminton med =) Lollo, jag, Johan, Christian och Erik W. Det var skojigt och jag fick en såndär härlig nostalgi-känsla fast samtidigt lite plågsam känsla, när jag gick in i Himnaskolans lokaler.

Var med Lollo i tisdags med=) Är glad att vi ses mer ofta nu, saknade henne så dant i somras och känner mig liksom inte hel utan henne. pöss.

Är så glad att jag har så fina vänner sedan tidigare,. Lollo, Olivia, Annika, Jonna, Johanna, Tess och Cicci =)Tack för att ni finns! Ni är för feina.

Kursen nu gillar jag åt PBL hållet och man får tänka själv tillskillnad från de flesta andra kurser. Jag är så glad för att jag tagit mig i kragen och bokat mitt första egna/ensamma studiebesök till imorn, det blir spännande men samtidigt lite pirrigt då det är fritt och jag bestämmer innehållet typ.

Sen blire party till helgen för ovanligheternas skull, men jag är pepp o hoppas det blir lajbans.

puss o kram.

Trött o jävlig

Japp det är jag och VÄRLDENS KLUMPIGASTE.. men det bjuder jag på och orkar inte må dåligt av det längre:P. Liksom klämmer mobilen, genom att fälla föreläsningsstolen på den i jackfickan och sätter mig, man ser nu bara ca 50 % av skärmen,.. o en liten bukla på baksidan...,.
SKITKUL!! hehe så om ni smsar, räkna med att jag ringer upp.

Och sen det där jäkla internetbank, krånglet. Beställer en dosa till banken, men fattar inte att jag fått kort som jag ska hämta ut och hade slängt avin att hämta ut den med i all hast. NU fick jag en ny avi och hämtade ut kortet. Men då har jag slarvat bort pappret med pinkoden man behöver.... blir såå trött.

Och genit kommer på att det slängde jag nog i papperskorgen nyss, så det ligger nog i påsen och är täckt med räkskal eftersom Gurra o Linn gör smörgåstårta.. KUL Jag dum som jag är gräver men kommer på att om papprena skulle ha slängts så skulle de va blöta i fördärvet... usch vad äckligt.

Så är jag arg på mig själv som överkonsumerar sakér som jag inte behöver o har 100 obetalda räkningar o är skyldig en vän 500.. haha en överdrift men ändå.. mår inte bra när allt är kaos..

Lika dant ser huset ut som bajs o jag ska städa imorn innan päronen kommer hem från grekland och Pappa fyller 55... fixa present till han måste jag med.. OJ oj oj.. och har skolarbete som hänger som jag inte pallar med!

Puss och Amen!

Hade förfest hos mig igår

o det va trevlans vill jag lova =) Lollo , gurra, chilli-christos, dennis o jag kollade lite klipp på Youtube och sjöng singstar! Roligaste klippet var iaf Remi, kängurun hehe =). Sjönt med lite om han som har stor*** lång kraftig och tung (8). Bilderna säger allt! Men de kommer i nästa inlägg eftersom det valde att krångla massor nu.


Imorse vakna jag jätteseg och med halsont:(.. Tråkigt för då orkar jag inte gå på kräftskiva i Norrpan som jag skulle gjort annars, får smitta ner karln istället. Välte ut mitt vattenglas med på morgonen som var fullt, o tvingades upp vid 10 tiden. Med denna start på morgonen kände jag mig inte sugen på att städa dagis nånstans..Men det funka sen när jag kom dit, hade bilen med så slapp vänta på sega tåg=).


Promenixes

Japp motion, på den lägre nivån:P.. Igår gick jag en trevlig promenad med Tess, pratade bland annat fjortis-bloggar och minnen från låg och mellanstadiet. Lite ledsamt nästan med eftersom vi inte ses på ett bra tag då hon ska plugga språk i Canada! Wish u all luck!

Idag var jag ute o gick med Lollo=) Alltid trevligt att höra om hennes knäppa äventyr och dylikt;) Vi gick spåret o kände oss hurtiga, lekte med träningsstockar samt lekte i en ytterst farlig lekpark! små barn varnas.

I helgen blir det fest, kräftskiva och en resa till Stockholm med min fining för att se hur han har det=)

<3

Finsittning, filmkväll och stundande 50-årskalas.

Aa vars finsittningen var trevlig, trots att vi i PärlsoCeR inte fick sitta vid varandra som vi hoppades på... Men jag Kristin och Skalle (Andreas, gamla festeriet för miljövetarna) höll ställningarna vid vårt bord. Kvällens kommentar var iaf " Det var bättre på vår tid" =) Det var bättre förr , haha vi höll på som pensionärer men det va skoj. Utlovade bilder:
jajje.  aa då.

I torsdags hade Tessan jag och Lollo lite filmkväll hemma hos Tess. Det var trevligt och mysigt,. Tessan gör stans godaste Brownies så är det bara =)!. Annars var det chips, morötter, gurka o dip=) mm. Träligt bara att Holiday filmen blev hackig, men den får jag hyra lr så och se, för den verkade mysig=).

Nyss var jag hemma hod Thorns och åt "smörgåstårta på sängen" Dannes pappa fyller nämligen 50 år och vi var 14 som gick in och sjöng för honom på morgonen haha =) Vissa har det bra. Han va i centrum kan man säga. Om några timmar ska jag göra mig fin för att gå dit igen, usch orka va trevlig;P Kommer va kanske 40 pers.

pöss o kram