Bra helg!=)

Japp kan inte bli annat när man avslutat en kurs och inte ska behöva plugga! I fredags tog jag det bara lugnt, åt gott och tittade på tv:).

I lördags var det mys/fest med Lollo, vi bastade, käkade stånken och förfestade hos Stefan=). Därefter blev det Platå, och vi var nog sådär lagom runda under fötterna när vi kom dit. Väl där så träffa vi min gamla klass kamrat Christian Engstrand (2a målvakt i LHC) som va ute o firade segern. Det va trevlans, men det värsta va att de bjöd på champagne och det blev farligt,. . speciellt som toan va låst när vi kom dit höhö.. Lämnade Lollo när hon hittade en trevlig människa att "prata med" och stod på dansgolvet själv i 5-10 min kanske..
Sjukt va tid det ska ta för en kille att ta tag i en:P Men precis när jag tänkte gå fram själv,
grabbades jag av en trevlig dansant fransman som räddade sista delen av natten innan de stängde.

Men överlag var allt jätteroligt =) dock så var dagen efter sådär.. trodde jag skulle växa fast i sängen, men i ren protest följde jag med mamma och moster till Friskis och Svettis.. Där va jag och bara folk 40-50 + typ.. Det var faktiskt lite småjobbigt,.. haha då är det illa -> konditionsträning nästa!  Speciellt om jag ska slå Johan på badminton på torsdag!


Längtar tills imorn

Då blir det promenix lr så med Lisen=). Och sen ska jag o Lollo ha spa-eftermiddag :D Det blir great med bastu och sånt o förhoppningsvis blir det en tripp till stan med för att svänga våra lurviga.. Åtminstone mina är det nu:P

Kursen har äntligen slutat nu med, .. håller bara tummarna för att bli godkänd nu.,. så jobbigt att inte veta.

Önskar lite att jag gjorde mer självförverkligande saker o hade min karl hemma mer, då skulle jag må bättre.
Nu känns jag stuck i hamsterhjulet så att säga..
Känns liksom rätt jobbigt att det ska behöva gå 2 år innan jag kanske kan leva mitt liv mer som jag vill.

då vet folket.

I väntan..

På en extrainlagd föreläsning sitter jag här.. Ska handla om typ genus på behandlingshem, det blir nog bra=). Iaf känns det som att jag inte skulle pluggat så mkt i eftermiddag om jag åkte hem istället. Igår hade vi salstenta, det kändes halvdant för att en av frågorna var sjukt snäv och jag kunde inte svara på den. Jag trodde inte ens den fanns med i litteraturen, och skrev det i tentan att om den bara har varit med på föreläsningar så är det dåligt!

Hehe, när Kristin och jag kom hem så var det ändå ganska framträdande i ett kapitel, så jag hoppas på att jag inte får några minuspoäng nu:P.. aja, hoppas på G, orkar inte göra om. Har dock inte fått nån omtenta än så det kanske är på tiden,.

I övrigt är jag glad!=) Dels för att Olivia kommer hem ikväll! Jag ska spela badminton ikväll! Samt att det blir myskväll imorn med halva Pärlsocer och olivia=). Saknar Danne med, få seen på lördag iaf=)

If the little frog really loves you it will come back to you.

puss o kramen

Tentaångest

Japp, det är det denna vecka handlar om och helgen, svårt att koppla av liksom när man ska ha salstenta på ca 750 sidor som man ska kunna typ utantill... Jo med det här känns bra.. inte.

Förra helgen var jag med Daniel på Karlberg, vi var på Mässdans lr vad de kallar det=) halloweentema var det, jag var nasse och danne uppblåsbar clown, det var riktigt skoj o vi dansade rätt mkt. Innan det fick jag även möjlighet att testa deras hinderbana, det va kul, men jobbigt för en otränad... slog i knät ett par gånger med så fick ett blåmärke, buuhuu:P

Snöat har det ju gjort med i 2 dagar , inget som fått ligga kvar dock, så nu är det väl ultimat 7 grader och lera..:(

Ikväll blire att gå på spex med några vänner och kanske titta förbi på en fest, alt. hem o kolla idol.. hehe så nerdig jag är. Imorn är det Socionom sittning med temat "lite ful i kanten" är inte riktigt klar över vad jag ska göra än, tror det står mellan en ful brosch, en ful strumpa eller knullruffs som Lollo tyckte=).

Förövrigt är Lollo en väldigt gullig person som lånar ut klänningar till mig! Lyckligt lottad som har en sån kusin, och så tycker hon min stjärt är nice! de ni! hihhi