Fredag! yeaaj!

Jag har varit o myst med Annika, vi åt taco och prata =). Igår va det badminton det va sköj och sen va jag hos´lollo , vi hämta hennes far på stationen och i bilen på väg in lyssna vi på "En björn och en tiger" that takes me back =)
Imorn blire utgång med Lollo, det blir najs länge sen,.. pöss


Livet är inte lätt

Det får man nog bara acceptera. Och inte alltid roligt. Man kan inte ha roligt hela tiden eller trivas med situationen jämt.

Känns lite som att kärleken finns på en plats nu men inte livet. Och livet på en annan men inte kärleken. ...

En annan sak som jag tycker känns skumt är att när man är ung och ser hyfsat bra ut, då ska man slita ihjäl sig för att klara ekonomin med plugg och jobb. Men när man är gammal och har ekonomin rätt tryggad, och är ful och ingen vill träffa en, då ska man ha massor med tid?

Stört äre! aja, thats life. Nyckeln till att lyckas tror jag handlar om att ta för sig, tro på sig själv och våga saker. Ut och kriga är det som gäller i denna sjuka värld med så många näst intill omöjliga krav.


Glad=)

Vet väl kanske inte riktigt varför... Men det behöver man väl inte?

Danne ringde på dagen o snacka lite och han var med mkt glad över olika saker=). kanske smittar.

Det gick bra att läsa idag med det var guld. Har inget kul att skriva, men skriver ändå?=)

Var på ljusparty hos Lisen igår o köpte nya ljusstakar åt mamma, skulle ha träffat Jonna idag efter städningen men vi hoppade det för att ingen orka typ, men ska se na nästa tisdag!

Längtar till Halloween då jag antagligen ska till Sthlm, Danne och Karlberg=) Längtar även tills imorn, då blire badminton igen! me like!:D


Din mamma är en hamster och din pappa luktar fläderbär!

Monty Phyton

De är bra faktiskt hehe=) När jag var liten tror jag mest jag tyckte de va tråkiga för att jag inte hann med att läsa texten hehe=)
De har iaf genomsyrat min långhelg lite,. Danne o jag o några av hans militärfolk kollade på "The meaning of life" där i deras stora filmsal=) Den va skoj, and now, the middle of the film. hehe. Och sen igår va jag och Dany hos Gucci o Linn och käkade taco=) O kollade på "The holy grail" klockrenast var kokosnöts hästarna, häxan och the nights who say: Ninini ni..

Senare på kvällen körde vi hem 4 fulla medelålders från Cupolen. Hahaha säger jag ... Först skulle de sitta 4 i baksätet , men Gunilla lägger sig där bak o säger: Jag kan va hunden, vov, vov! 
Pappa: Gunilla känner du dig som bagage nu?
Gunilla: Jag är bagaget.
Senare när vi ska lämna Gunilla o Björse så Säger gunilla:
Ni kan ju få ta lite äpplen o päron från oss om ni vill?
Pappa: Jag kan ta lite björkfrö för det har jag inte hemma. (hehe)

Väl hemma ska pappa visa Danne o mig hur det ser ut i källarn , vi går med o han pratar om sina planer. När jag tröttnar o börjar gå säger han: "Sen har jag ett triumfkort här i fickan"! (hehe vi tänker nåt med bygget kanske)-
-Skivor frånm de som spelade ikväll!=)

Haha så tokiga o så osammanhängande.