Mimikry=)!

Igår var vi på Lorient då och såg antagligen Sveriges härligaste band Mimikry! Lollo var som en tossing och sprang efter Heavy och fick en kram och foto, och det dröjde inte länge förrän hon fick nos på Hjalle med och snacka med han och fick en bild=)! Jag frågade de om jag fick sjunga låten "en flicka som är stark" med dem (Hade även texten på min egentryckta tröja som de diggade) på scen för det vore grymt. O visst lite senare räckte "Hjalle" ut handen och jag fick kliva upp, det va skapligt kul! Really maked my day=) En lycklig och lyckad och lagom kväll=)

Jag står fast vid mitt motto; vill man så går det! nästan alltid:P..

Mondays

Idag har jag varit rätt flitig jag har hunnit ta ett bad och testat min nya lysande badanka, hunnit plugga lite, gå en kortsväng på julmarknad annordnad av ett dagcenter med Jonna, även lunchat med henne och tittat lite på stan.

Sedan åkt till Norrköping för att marknadsföra Lucia Kraballen lite =) och då lyckades jag även tappa bort mobilen, eller glömde på bussen och som tur var låg den kvar så kunde hämta den på stångåbuss=). Jag har gud med mig! tihi.. Hann även åka hem till Linghem och käka med päronen, kopiera en bok och se på roliga klipp med katter på youtube samt lyssna på gamla Hassan inspelningar=)..

snart kommer Daniel och överraskar mig,. hihi, men först lite studerande,.

hej hopp


Helgen=)

En trevlig, alldeles lagom helg! =)

slappa o mysa med lollo och mormor och hennes väninna Käääthy:P i fredags gott käk och sen såg vi på Mamma Mia som var lika mysig som alla säger =).

Igår var det tjejkväll i Linghem, jag mamma , lollo och Gon bastade, åt gott och sjöng Sing Star=). Laddade upp med 2 öl i bastun och sen en fenomenal drink som var gjord av moa:) :P... laddade lite för mkt visade det sig sen in på småtimmarna hehe. Senare gick vi till fredrik o festade med pöjkarna, som senare ledde till Platens. Och rätt vad det är vid ett snåret så hör jag typ bara: Jenny din mamma! Så va hon och Gon där, hehe =) blir lite chockad men det va kul.

Mamma och jag shakade en stund och folk glodde lite misstänksamt men leende,. men fattar inte att de slapp in utan att betala med , galna de där syskonen. Det va roligt där men vi var nog lite för fulla och trötta vid 2.30 Lollo och jag för att följa med 2 killar på efterfest, varav den ena -"Var i Linköping för sista gången på aslänge"! Och därför måste vi följa med , eller nåt i den stilen. Men icke istället blev det att vänta på Herr Larsson och sen grab a cab,.

Imorn natt kommer Daaani hem=)

hejdå


Onsdag

Hej hopp.

Nu har jag haft ett halvslappt rättsfallsseminarium, skönt att få det ur världen. Annars äre la okej är lite skum i magen och har svårt att få tummen ur arslet o göra viktiga grejer.

Lite irriterad blir jag med på jobbet när jag städar och föräldrarna som grovsopar är sjukt söliga, så är det nu. En pappa som är värsta curlingföräldern med bir så trött. typ:

Barnet: Paaaappa!
pappan: Ja hjärtat
Barnet: Paaaappa kom!
pappan,: hjärtat jag kommer snart.
Barnet: PAPPA NU!!!, PAPPA; PAPPA ;PAAAAAPPA!
(Jag bara åh gud jag drar till ungen snart kan han inte säga ifrån)
Pappan kommer direkt och "underhåller ungen)

Fattar inte hur sånna ungar ska klara sig i framtiden när de bara får som de vill om de skriker högst, och hur det ska bli när de ser att livet typ handlar om att kunna tackla motgångar..
Hehe rädd att jag ska bli värsta hitler mot mina, men det är en annan historia.

Längtar till helgen ska bara va i Linghem o myyysa!!!=D

so long flaggstångsknopp?

Tjopp tjopp!

Nu har lollo rustat upp min blogg väldigt Vajert! Så nu måste jag la ge detta ännu en chans haha..

Har lite för dåligt med tid för detta eftersom jag borde läsa en bok på ca 700 sidor om sociallagarna nu... suck*

Men jag är ganska gla ändå eftersom min man kommit hem nu från lumpandet=), så nu kommer vi ha motsatsen till den distans vi haft i 1½ år nu. Kommer antagligen stampa sönder varandras nerver lagom till Jul:P.

Och imorn blire mys med lilla-lojs :D och planning för hur vi ska occupera mormors lägenhet och sätta henne som gisslan ;) höhö!

Hejdå.

HEJ KUSIN!

gjorde om din blogg en aning.
ring mej när du ser! ;P

Pyss /
Lollo