Och så blev det måndag 18/6

Hopp ! sitter jag här igen och busar :)

Har hunnit med en del nu då,. tagit studenten ! Det va skoj, träffa massor gamla trevliga klasskamrater o annat folk :) alla glada o stämningen på topp,. lite trött dock efter att ha gått upp kl 5. Men va man inte ensam om,.. Men jag ville gärna ta nåt piller så jag skulle orka festa runt ordentligt. Men kanske ändå tur att Danne mådde illa o vi åkte hem 01.10 nåt ..  sen sitter han i gröngräset o gör hemligt o då kommer en grävling o fräser o tänker hoppa på han !! Haha snacka om komiskt.

och sen i lördags hade vi kusinkväll i Hamra =) Det var mysigt. Lollo o jag ägde Gurra o Fegge på fiske hehe. - METE IS THE SHIT!!!  hehe :) 5st fast de va ju rätt små o gulliga tihi. Fast en stackare tog jag sönder käften på och en annan pytteliten tror jag , jag dränkte fan! =(

Sen igår va det halv klassfest i Hamra det med. Grilla o mööös:) haha .. Det va trevligt spelade kubb som jag Lina o Lina vann båda gångerna :D Och så dominerades kvällen av skönsång till sing star :P ! Blev ett o annat seriöst snack med Riset haha om bland annat sex o sånt.  Illa hehe .. Sedan ville ingen bada med mig kl 3 på natten ,.undrar varför=P Så det blev en blöt jenny efter att hon doppat sig o fått chills all over. Men somna till sist som tur var ,. kl 4.30 hehe , Var inte jättepigg o fräsch idag när jag skjutsa Jonna till tåget vid 11.50..

That's all folks! 

Onsdag 13/6

Hej hopp!!

Igår var jag o lollo i Hamra !! =D Det var soft. Det första vi gjorde var att vattna uteblommorna helt nakna o bada likaså ! tihi: ) så busigt.

Senare hitta vi massor mask och gav oss ut till havs! Rutinerade sjökvinnor som vi är=) Vad är ett ankare? :P  Jag fick 2 små firrar o Lollo en som vi inte kunde ta ur kroken ifrån=/.. Du är en död fisk! ; ) .
Sedan såg vi på Lipsillen och svullade massor chips o popcorn! =)

På fredag blir det studenten!!=D Så jävla kul :)

kysssah

Lördagsgodis!

Det har jag fått:) hihi.. Och snart blir det att kolla på Ljunkan, björkö och Birgittaskolans bal :D  Och inte nog med det så ska lilla lojsen o jag till stan ikväll o mysa;)

Då laddar jag förmodligen inför matchen imorn, tihi :P!  Helt sjukt varmt man smälter ju bort va fan!